POLÍTICA
Política 17/09/2012

"Franco era bastant socialista": els 10 'hits' de la carrera política d'Esperanza Aguirre

La fins ara presidenta de la Comunitat de Madrid ha generat durant la seva carrera política una nodrida llista de frases i intervencions antològiques. Com quan el 2008 va afirmar que Franco "era bastant socialista"

Ara
1 min
Divisió política i sindical sobre el projecte

Barcelona1- "Quina sort que hem tingut de treure-li un conseller al fill de puta [en referència a Alberto Ruiz-Gallardón] i donar-li a Esquerra Unida" (Sobre els canvis a la cúpula de Caja Madrid, 2010)

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2- "No és que faci números a final de mes, és que moltes vegades no hi arribo!" (A la seva biografia, publicada el 2006)

3- "Telemadrid és l'única televisió plural que hi ha en aquests moments a Espanya" (2006)

4- "Als arquitectes els haurien de matar a tots. Per això haurien de posar la pena de mort. Em cauen malament perquè els seus crims perduren més enllà de la seva vida" (Durant una visita a Valdemaqueda, 2012)

5- "El govern ha acabat amb l'obligació de destinar diners de les prestacions d'atur als sindicats i als empresaris, perquè s'acabin les prebendes" (Debat de l'estat de la regió, 2012)

6- "Apujant l'IVA es crearà més atur, més recessió i més desmoralització. És un disbarat. Que no ens expliquin que serveix per pagar prestacions socials. Arruïnaran el negoci als emprenedors. No més IVA" (En un míting del PP, l'abril del 2010)

7- "El senyor Jiménez Losantos es amic meu i, a més, l'admiro per la seva cultura, el seu sentit de l'humor i perquè és un gran periodista" (2007)

8- "[Als militants del PP de Catalunya] els tracten com si fossin jueus en l'Alemanya nazi" (Lleida, 2006)

9- "Si jo anunciés el meu patrimoni, la gent diria 'Apa! Si deien que era rica, i no n'hi ha per tant'" (En una entrevista a Onda Cero, 2003)

10- "Franco era bastant socialista" (2008)

stats