Política 29/03/2015

Aguirre diu ara que votar contra l'Estatut "potser va ser un error"

La presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia diu que si Podem guanya serà "l'última vegada que els espanyols votem en llibertat"

Ara
1 min
Esperanza Aguirre / EFE

BarcelonaLa candidata del PP a l'alcaldia de Madrid, Esperanza Aguirre, confia que el procés sobiranista es dilueixi i assegura que no s'imagina una Espanya sense Catalunya. En una entrevista a 'La Vanguardia', Aguirre diu ara que "potser va ser un error" votar contra l'Estatut l'any 2006.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ella mateixa, i el llavors ja president del PP, Mariano Rajoy, van ser dels impulsors del 'no' en la votació al Congrés. "[L'Estatut] no m'agradava per intervencionista, però potser va ser un error. No s'ha de tenir por d'admetre els errors", respon la presidenta del PP a Madrid. Tot i això, també adverteix que no es pot jutjar amb els ulls d'avui el que va passar el 2006.

Aguirre també parla de Podem, a qui veu com una amenaça que l'ha fet tornar-se a involucrar en la política. "Si Podem és primera força, serà l'última vegada que els espanyols votem en llibertat", assegura.

stats