Política 04/06/2012

Agustí Colomines: "Si el pacte fiscal es fa dins de la Lofca, el president Mas hauria de dimitir"

El director de la fundació CatDem diu a RAC1 que no sap si els diners del Palau de la Música van servir per finançar CDC

Ara
1 min
Agustí Colomines, amb Artur Mas / PERE VIRGILI

BarcelonaAgustí Colomines, director de la fundació CatDem, vinculada a CDC, ha assegurat aquest dilluns que "si el pacte fiscal es fa dins de la Lofca, el president Mas hauria de dimitir". Colomines ha fet aquestes declaracions en una entrevista a 'El món a RAC1', en què també ha dit que no sap si els diners del Palau de la Música van servir per finançar CDC, tal com conclou un informe de la Policia Nacional espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons l'informe, la constructora Ferrovial va fer una sèrie de donacions al Palau que van acabar en mans de CDC a través de la seva fundació Trias Fargas, actual Catdem, a canvi de "concessions administratives favorables" d'obra pública.

Colomines, que ha estat preguntat insistentment pel presumpte finançament irregular del partit, ha respost: "La veritat és que no ho sé. Pel coneixement que en tinc, era per finançar la fundació. Fins el que jo sé, no". El director de la fundació CatDem, que va arribar al càrrec després dels fets en qüestió, ha volgut deixar clar el seu desconeixement: "La veritat és que no en tinc ni idea". Si es demostrés aquest finançament irregular, ha dit, es plantejaria dimitir. Colomines també ha denunciat que l'informe policial "conté molts errors".

stats