CONSULTES SOBIRANISTES
Política 01/02/2011

Colomines creu que seria "un error" que Mas no votés a la consulta de Barcelona

El director de CatDem recorda que la fundació de CDC té una urna a la seva seu i l'ofereix al president, que es va comprometre a participar-hi, perquè hi dipositi el sobre

Redacció
1 min
Artur Mas, Joaquim Ferrer (president de la CaDem), Agustí Colominas (director de la CatDem) a la Nit del Pensament de la Fundació CatDem.

BarcelonaEl president Artur Mas comença a sentir les primeres pressions internes per tal de complir amb el seu anunci que votaria a la consulta sobre la independència de Catalunya que es realitzarà el proper 10 d'abril a Barcelona. El primer a demanar-li que hi participi és el director de la Fundació CatDem, lligada a CDC, que en declaracions a la COM ha assegurat que hauria de fer-ho, ja que "donaria compliment a una cosa que ha dit en veu alta" i creu "que en aquests moments seria un error no complir-ho". "Ell com a persona pensa això, i ha de saber diferenciar el que és el càrrec de la seva actitud com a persona", li ha demanat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Fundació CatDem ha cedit el seu local com a punt de votació i Colomines, de perfil sobiranista, l'ha ofert al president perquè hi dipositi el sobre. "Jo tinc una urna de Barcelona Decideix", li ha recordat.

Malgrat que fa deu mesos el president va afirmar que "òbviament" votaria a la consulta, quan es fes a Barcelona, ara ha assegurat que té "dilemes". Tanmateix, DatDem i CDC de Barcelona donen ple suport a Barcelona Decideix, l'entitat que l'organitza.

stats