Política 22/07/2017

Albert Rivera espera que el Procés "mori" en unes eleccions autonòmiques

La líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, es mostra "convençuda" que el FLA arribarà tot i les amenaces de l'Estat

Ara
2 min
El líder de Ciutadans, Albert Rivera, en un acte a Màlaga.

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dissabte que espera que el Procés "mori" en unes eleccions autonòmiques perquè considera que "això de Catalunya l'esgota". Rivera, que ha fet una conferència a Màlaga amb les joventuts del seu partit, ha afirmat que el fastigueja que "Catalunya faci cinc anys que està en un bucle" que impedeix avançar i ha recordat que està en el mateix punt que el 2012.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Començo a veure símptomes d'esgotament. Una enquesta d'ells mateixos diu que estan a punt de perdre la majoria absoluta independentista i això és una oportunitat perquè Inés Arrimadas lideri una Catalunya emprenedora i conciliadora", ha manifestat.

El president de Ciutadans ha afegit que els "mentiders" hauran d'explicar als independentistes que "Matrix no existeix" i que és "el món paral·lel de Puigdemont i Mas". A més, ha criticat que Catalunya s'estigui saltant les lleis i "retorci les normes del Parlament", cosa que "no és pot permetre".

Arrimadas, "convençuda" que el FLA arribarà

La líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dissabte que està "convençuda" que el fons de liquiditat autonòmic (FLA) acabarà arribant. La cap de l'oposició ha recordat que són uns diners "imprescindibles" per als catalans perquè serveixen per pagar els serveis socials públics.

Arrimadas ha carregat, però, contra l'executiu de Puigdemont, a qui acusa de beneficiar-se de la decisió presa pel govern espanyol. "És una qüestió que li encanta al govern de la Generalitat per aprofundir en el seu victimisme", ha reblat. La líder de Cs ha demanat que el FLA no es faci servir "per pagar les festes independentistes" de Puigdemont i Junqueras.

En relació amb l'enquesta del CEO, en què es reflectia que l'1-O votaria un 67% dels catalans, Arrimadas ha recordat que el 9-N les previsions eren més altes i, per tant, considera que és una mostra de feblesa de l'independentisme.

stats