CONSULTES SOBIRANISTES
Política 12/02/2011

C's demana als "no nacionalistes" que no votin en consultes independentistes

Albert Rivera recorda que la seva formació treballa en un recurs perquè el Parlament no voti la llei d'independència presentada per SI

Efe
1 min
El president de Ciutadans, Albert Rivera.

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat als catalans "no nacionalistes" que no participin en les consultes independentistes, després que Barcelona Decideix invités ahir aquesta formació a votar que "no" en el referèndum no vinculant del pròxim 10 d'abril. En un comunicat, el líder de Ciutadans ha afirmat que aquest tipus de declaracions serveixen per confondre els ciutadans i ha assenyalat que el seu partit no legitimarà unes consultes que estiguin al marge dels processos electorals legals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També ha qüestionat que el Govern cedeixi espais públics com ajuntaments per a una consultes de caràcter privat que, segons la seva opinió, "busquen dividir entre bons i dolents". També ha afirmat que "és evident" que la cessió d'urnes públiques serveix perquè el candidat de CiU a Barcelona, Xavier Trias, voti sí a la independència en un acte de precampanya electoral.

D'una altra banda, Rivera ha recordat que el seu partit treballa en el recurs judicial perquè el Parlament no pugui aprovar la llei d'independència que ha presentat aquesta setmana Solidaritat Catalana per la Independència (SI), una mesura que, segons el seu parer, no és competència de la cambra catalana.

stats