CIMERA DEL PACTE FISCAL
Política 30/05/2012

Rivera: "Ha estat una reunió que només ha servit per fer una fotografia; el concert està destinat al fracàs"

El cap de files de Ciutadans considera que alguns volen el "fracàs" per encendre "l'espurna". Vol un model de finançament vàlid per a tot Espanya

S. González / O. March
1 min
Albert Rivera a la cimera sobre el pacte fiscal, al Palau de la Genralitat / ACN

BarcelonaEl president del grup parlamentari de Ciutadans, Albert Rivera, ha menystingut la cimera que han dut a terme avui els líders dels partits catalans pel pacte fiscal i ha considerat, en roda de premsa posterior, que només ha servit per fer una fotografia. "Si el model que surt del Parlament està basat en el concert com ho estaven les conclusions parlamentàries de la comissió de la passada tardor, la proposta està destinada al fracàs", ha argumentat Rivera, que també ha considerat que a "alguns" ja els interessa aquest fracàs per tal que s'encengui "l'espurna", en referència a la confrontació amb l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de Ciutadans ha reclamat que s'estableixi un model de finançament vàlid i federal per a tot Espanya que permeti treure bons rèdits a Catalunya. "Tot el que no sigui reconèixer que el concert està destinat al fracàs, perquè cal pactar-lo amb l'Estat, és un error", ha considerat Rivera.

Segons el cap de files de Ciutadans, que és partidari de suprimir els concerts basc i navarrès, el PSC va a remolc de CiU en la discussió sobre el nou model de finançament.

stats