Política 28/08/2012

Alberto Fernández Díaz: "Mas no s'ha de posar darrere d'una pancarta, sinó davant d'un projecte"

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha dit a Catalunya Ràdio que "toca una Diada d'unitat i no de confrontació, contra la crisi i no contra Espanya"

Ara
1 min
Fernández Díaz, en una roda de premsa / ACN

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El president del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha dit a Catalunya Ràdio que Artur Mas no s'hauria de posar darrere una pancarta, sinó que "s'ha de posar davant d'un projecte de diàleg", en referència a la possible participació del Mas a la manifestació el dia de la Diada. En aquest sentit, Fernández Díaz ha explicat que el PP tindrà el paper "dels últims anys", posant l'accent a "tot el què ens uneix i no al què ens separa". Per això, ha remarcat que "toca una Diada d'unitat i no de confrontació, una Diada contra la crisi i no contra Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntat pel pacte fiscal, Fernández Díaz ha assegurat que el millor acord per a Catalunya és "un millor acord econòmic a Espanya", perquè de la crisi "o en sortim tots junts o ens enfonsarem tots alhora", ha dit.

Fernández Díaz ha dit que Rajoy ha enviat la carta a Artur Mas dient que "estudiarà" el pacte fiscal com a resposta a la carta que el president català va enviar a Rajoy, i no pas com un acte per rebaixar la tensió abans de la Diada. El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha afegit que la voluntat de Rajoy de dialogar pel pacte fiscal "és una actitud molt catalana".

stats