Política 22/05/2015

Alberto Fernández (PP) sobre C's: "Albert Rivera no es presenta en aquestes eleccions"

El candidat popular es presenta com la "garantia d'estabilitat" davant dels projectes de Trias i Colau

Mario Martín Matas
1 min
El candidat del PP a Barcelona, Alberto Fernández, al mercat de la Vall d'Hebronº

BarcelonaEl candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha aprofitat l'últim dia de campanya, abans de l'acte final que se celebra aquest divendres a Can Dragó, per apel·lar als votants que volen "sensatesa i estabilitat". Igual que ha fet al llarg de la campanya, Fernández Díaz ha intentat reduir el debat a les opcions que encarnen CiU i Barcelona en Comú per presentar-se com la tercera via entre els dos: "Una Barcelona independent de l'estelada de Xavier Trias i la rauxa radical d'Ada Colau", ha insistit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

És per això que també, en ser preguntat sobre com havia viscut el debat a cinc de TV3 d'ahir a la nit, ha considerat que va demostrar-se que existeix una "paral·lelisme" entre Colau i Trias, que seria que cap dels dos tenen Barcelona entre les seves prioritats. "Tots dos ens volen treure d'allà on som: Trias vol Barcelona fora d'Espanya i Colau fora d'Europa", ha assegurat. També ha promès, a diferència de Trias, que no arribarà a cap acord amb "Barcelona en comunista" -una de les maneres que té per referir-se a la candidatura de Colau-.

Alberto Fernmández ha insistit en les línies mestres de la seva campanya, la defensa d'un projecte "nítid i ideològic" que té en Barcelona la seva prioritat, així com la lluita contra l'incivisme i la immigració irregular. Sobre la possibilitat que C's pugui treure-li bona part del seu suport tradicional, el candidat del PP ha recordat que "Albert Rivera no es presenta en aquestes eleccions" i ha rebutjat fer un pronòstic electoral que no passi per la seva victòria.

stats