Política 28/05/2015

El PP rebutja acords alternatius per fer de Barcelona "la capital dels independentistes"

Alberto Fernández Díaz insisteix en buscar fórmules per fer fora Colau de l'alcaldia ara o durant la legislatura

Acn
1 min
Alberto Fernández Díaz, durant una atenció als mitjans / ACN

BarcelonaEl líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha insistit aquest dijous que "hi ha una majoria alternativa a l'esquerra radical de Colau" i ha mostrat la seva sorpresa pel fet que, tot i guanyar clarament, el popular Xavier García Albiol podria perdre l'alcaldia, mentre que a Barcelona ni s'intenta buscar alternatives a la força guanyadora.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, el dirigent del PP ha posat línies vermelles a Xavier Trias per investir-lo: "Barcelona no pot ser la capital dels antisistema, però tampoc la de les estelades". "No descartaré cap majoria alternativa ni n'avalaré cap que superi aquestes línies vermelles", ha insistit, motiu pel qual Trias ho tindria complicat per confeccionar un govern alternatiu amb ERC i PSC i amb suport extern del PP, si pretén mantenir la ciutat al costat del procés.

Tot i això, Fernández Díaz ha subratllat que l'oferta per buscar fórmules per deixar Colau fora de l'alcaldia es pot materialitzar "ara o més endavant", al llarg de la legislatura.

stats