CAS GÜRTEL
Política 21/07/2011

Alberto Fernández Díaz creu que Francisco Camps "ha situat el llistó molt alt"

El president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Catalunya Ràdio que el president valencià ha plegat perquè estava sotmès a una pressió "absolutament insuportable"

Redacció
1 min
Fernández Díaz, entrevistat per Francesc Soler / CCMA

BarcelonaFrancisco Camps "ha situat el llistó molt alt a la classe política" en dimitir sense haver estat condemnat. És el que opina el president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, segons ha assegurant en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio d'estiu, amb Francesc Soler.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Era una decisió pròpia d'una persona que, probablement, no pot aguantar més. Tothom té un límit. Hi ha un moment que la pressió que havia rebut Francisco Camps era absolutament insuportable" ha argumentat. Per Fernández Díaz, el més destacable és que "hi ha hagut una persona que ha renunciat sense ser condemnada judicialment. Per tant, ha situat el llistó molt alt Francisco Camps amb la classe política. És a dir, una persona que ni tan sols ha estat condemnada presenta la renúncia al seu càrrec", ha insistit.

stats