POLÍTICA MUNICIPAL
Política 25/03/2012

Alberto Fernández Díaz abandonarà la vicepresidència de la Diputació a la tardor

El líder del PP a Barcelona afirma en una entrevista a BTV que vol concentrar-se més en la política local i posa condicions per donar suport al pla d'actuació municipal

Ara
1 min
El president del grup municipal del PP, Alberto Fernández Díaz.

BarcelonaEl líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha anunciat en una entrevista a BTV que a la tardor abandonarà la vicepresidència de la Diputació, que ostenta des del pacte amb CiU per dirigir l'ens, tancat després de les eleccions municipals del 22-M. "Ho faig per concentrar-me encara més en el que és la meva passió, la ciutat de Barcelona", es justifica el dirigent popular, que deixarà l'òrgan supramunicipal per concentrar-se en la negociació dels pressupostos locals del 2013.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa entrevista, Fernández Díaz veu "molt difícil que quan no estàs al govern puguis donar suport a un pla d'actuació municipal" i colla l'alcalde Xavier Trias, en minoria, perquè apliqui un "canvi radical de prioritats, polítiques i formes de governar". Algunes de les prioritats del líder del PP són "la prohibició sense excepcions de la prostitució al carrer" i "més controls sobre la immigració" i en "els oratoris musulmans" a través de la guàrdia urbana.

stats