Política 30/04/2016

Albiol defensa la impugnació de la llei antidesnonaments tot i haver-la votat al Parlament

El PP anirà a la reunió convocada per Puigdemont a denunciar que el Govern "menteix" sobre el recurs a la llei

Ara
1 min
Xavier Garcia Albiol, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl Partit Popular català ha defensat avui la impugnació de la llei antidesnonaments, tot i que la formació va votar-la al Parlament. El coordinador del partit a Catalunya, Xavier García Albiol, ha donat suport a la decisió del govern espanyol, que impugna la majoria de punts relatius a habitatge i deixa passar l'article que parla de pobresa energètica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, Albiol anirà dimarts a la reunió que Carles Puigdemont ha organitzat amb alcaldesses metropolitanes, les entitats socials i els partits. "Si algú juga a mentir o a confondre li faré sortir els colors perquè penso anar-hi amb tota la informació per posar en evidència que a Puigdemont i al seu govern li ha sortit malament la broma".

Segons el coordinador del PP català, la reacció del Govern és desproporcionada perquè "no hi ha cap tipus de recurs a les ajudes directes de la Generalitat a la gent que més ho necessita". Albiol creu que a Puigdemont "li ha sortit el tret per la culata" amb les seves crítiques al govern espanyol en què denuncia que la impugnació afecta els que més ho necessiten. El dirigent popular ha insistit que l'article sobre pobresa energètica no està denunciat al TC. Per aquest motiu, Albiol ha reclamat a Puigdemont que destini quatre milions a aquestes partides.

stats