Política 29/06/2011

Albiol "s'oblida" de la bandera gai

El nou Ajuntament de Badalona incompleix un acord del 2004, pel qual s'instava a hissar la bandera de l'arc iris cada 28 de juny. Des del govern municipal s'addueix "la feinada de fer el cartipàs" com a causant del descuit

Redacció
1 min
Amb la vara d'alcalde En el moment de prendre possessió del càrrec, Albiol  ja sabia que hauria de buscar enteses a causa de la seva minoria a l'Ajuntament.

BarcelonaEl canvi de govern a Badalona ja es nota. L'Ajuntament de la ciutat, encapçalat pel popular Xavier García Albiol, ha "oblidat" penjar la bandera gai al balcó del consistori, tal com es feia des del 2004 a instàncies d'un acord aprovat per totes les forces polítiques (PSC, ICV, CIU i ERC) tret del PP. Segons informa El Punt, des del govern local no s'han volgut posar "excuses" a aquest incompliment. Maritxu Hervás, regidora de Govern i Recursos Interns –i mà dreta d'Albiol– ha dit que "amb la feinada de fer el cartipàs, ens n'hem oblidat". La regidora ha volgut deixar palès "el respecte profund i sincer d'aquest govern per tots els col·lectius, independentment de la seva orientació sexual".

stats