Política 12/09/2017

Alcaldes i regidors del PSC denuncien "insults i amenaces" per la negativa a col·laborar amb l'1-O

Representants socialistes de 350 municipis han signat un manifest conjunt on diuen: "Ni podem ni volem callar, ni molt menys amagar-nos"

A.s.
1 min
L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i dirigent del PSC i el PSOE, Núria Parlon, a la presentació de la nova executiva de Pedro Sánchez

Barcelona"En els darrers dies, hem vist com se'ns pressionava, se'ns assenyalava amb el dit, se'ns insultava i fins i tot se'ns amenaçava, a causa del nostre posicionament envers el referèndum il·legal de l'1 d'octubre". Això ho denuncien alcaldes i regidors del PSC de 350 municipis catalans en un comunicat conjunt fet públic aquesta tarda. L'últim exemple es va viure a Lleida, Tarragona i Rubí, entre d'altres poblacions, quan els seus alcaldes i alcaldesses van ser escridassats durant els actes oficials de la Diada per negar-se a col·laborar amb el Govern cedint els col·legis electorals.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, escridassat per la Diada

"Reivindiquem, per a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, el dret a la plena llibertat d'expressió, sense cap mena d'intimidació, discriminació o amenaça, vingui d'on vingui".

"Davant d’aquest clima polític i social, estimulat des de diverses formacions i entitats, ni podem ni volem callar, ni molt menys amagar-nos", asseguren. Aquests càrrecs municipals socialistes lamenten la polarització en què s'ha situat el país per culpa del referèndum: "Estem amb el país i amb la democràcia i ens neguem a acceptar que hi hagi una única visió de Catalunya o una única visió d’Espanya".

stats