Política 30/03/2015

Alfred Bosch lamenta haver contribuït a alimentar el debat de la llista única i assegura que és un "tema tancat"

L'alcaldable d'ERC a Barcelona presenta l'acte 'República és llibertat', que es farà l'11 d'abril al Parc de la Ciutadella com a "punt de partida" per a la construcció de la República Catalana

Joan Serra
1 min
Alfred Bosch, candidat d'ERC a Barcelona, a la presentació al Parc de la Ciutadella de l'acte de l'11 d'abril. / ACN

BarcelonaL'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat aquest dilluns que el debat de la llista única de cara al 27-S és un "tema tancat". Amb aquesta reflexió, Bosch ha volgut donar per resolta la polèmica que va generar ahir quan va apuntar l'opció de recuperar la proposta del president de la Generalitat, Artur Mas, afirmació que després va rectificar. "Em sap greu si he contribuït a reobrir un tema que està tancat", ha explicat Bosch, que ha recordat que sí que hi haurà una unitat programàtica de les forces que defensaran el sí a les eleccions de la tardor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch ha presentat aquest dilluns al Parc de la Ciutadella l'acte 'República és llibertat', programat per al proper 11 d'abril. Es tracta d'un acte polític per refermar el compromís dels republicans en el procés de construcció de la República Catalana. "És un moment ideal per recomençar. L'11 d'abril encetem la primavera del que hem esperat durant anys", ha afirmat el candidat d'ERC a Barcelona, que entén que aquesta celebració aparcarà el refredament del procés sobiranista. La festa que organitzaran els republicans al Parc de la Ciutadella, que inclourà parlaments de personalitats i un dinar de germanor, serà el "punt de partida" cap a la República Catalana, que es comença a decidir, segons Bosch, primer el 24-M i després el 27-S. A la roda de premsa d'aquest dilluns finalment no hi ha assistit el president d'ERC, Oriol Junqueras, tot i que estava anunciada la seva presència.

stats