CAP AL 20-N
Política 09/11/2011

Bosch afirma que no anirà a Madrid "a canviar el país per una cartera ministerial"

Carandell (RCat) defensa que Solidaritat "treballen per l'Espanya colonial" quan defensa l'abstenció o el vot nul per al 20-N

Roger Tugas
1 min

ManresaEl candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha assegurat aquest vespre en un míting a Manresa que no anirà a Madrid "a canviar el país per una cartera ministerial", en referència al cap de llista de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida. "Si parlem de justícia social i nacional, ens hi trobarem", ha afegit. Bosch li ha reclamat de nou a la federació que expliqui quin és el seu model de pacte fiscal, ja que malgrat que "el d'Antoni Castells és el millor de la història, un any després tenim dèficit fiscal".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat, però, s'ha referit també a qüestions econòmiques i d'ocupació i ha proposat afavorir el sector industrial, "que genera un 23% de la riquesa de Catalunya" amb mesures com incrementar la inversió en recerca o reclamar la transferència en polítiques d'exportació per donar més facilitats a les empreses. Bosch també creu que PP i PSOE s'han copiat propostes seves, com la deducció de 3.000 € per a autònoms i petites empreses per cada contractació.

La dirigent de Reagrupament, Rut Carandell, per la seva banda, ha carregat contra Solidaritat, qui recomana abstenir-se o votar estelada, assegurant que qui defensi aquestes opcions "treballen a favor d'Espanya i contra els nostre objectiu, per l'Espanya colonial". "Estan al costat fosc", ha sentenciat, després de reafirmar-se en què Bosch és el Han Solo de Catalunya.

stats