ELECCIONS MUNICIPALS
Política 22/05/2015

Bosch: "Votant-nos, farem el triplet: igualtat, honestedat i capitalitat"

L'alcaldable d'ERC admet que "fins ara ha governat la llista més votada, mai amb majoria absoluta", i que "és previsible i probable que això continuï"

Roger Tugas
1 min
Foto de grup de la candidatura d'ERC Barcelona, amb Bosch al centre / ACN

BarcelonaL'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha fet una valoració aquest divendres de la campanya electoral, de la que s'ha mostrat satisfet. "En arguments, en esforç, en feina i actitud d'equip hem guanyat", ha assegurat i, a l'espera del recompte de diumenge a la nit, s'ha mostrat confiat que "els resultats també seran històrics". Així, ha insistit a demanar el vot perquè ha batejat la seva candidatura com la "del triplet: "Que la gent vagi a votar conscient que, votant-nos a nosaltres, farem el triplet: igualtat, honestedat i capitalitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, Bosch ha recordat que la seva és "una de les coalicions d'esquerres més ambicioses, perquè s'hi aplega tota la gent del socialisme sobiranista", incloent Moviment d'Esquerres, Avancem, Socialisme Catalunya Llibertat, Barcelona Ciutat Oberta i independents exfederalistes com Juanjo Puigcorbé agrupats a la plataforma Catalunya Sí. La llista, per tant, ha afirmat que és la de l'"esquerra plural, capaç, no dogmàtica, que sap on portar Barcelona". Així mateix, ha insistit que ERC és un partit que "predica i practica la netedat" i que vol "desacomplexadament" la independència i, per això, ha "hagut d'insistir perquè entrés l'element de capitalitat als debats".

Sobre les possibilitats d'obtenir un bon resultat, l'alcaldable republicà ha destacat que "entre vot decidit i indecisos", la seva llista atrau "un 45% de la població", segons les enquestes. Tot i això, ha admès que "fins ara ha governat la llista més votada, mai amb majoria absoluta", i que "és previsible i probable que això continuï".

stats