CAP AL 20-N
Política 16/10/2011

Rubalcaba posa al mateix sac CiU i PP per monopolitzar el centre i l'esquerra a Catalunya

El candidat socialista a la presidència assegura que el PP va treure del mapa el corredor mediterrani el 2003 "amb la complicitat de CiU"

Ferran Casas
1 min

SabadellEl candidat socialista a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha protagonitzat avui al matí el principal acte de precampanya del PSC amb un acte multitudinari al Pavelló Nord de Sabadell. Més enllà de les previsibles crítiques al seu rival del PP, Mariano Rajoy, a qui ha acusat de no tenir programa electoral, Rubalcaba també ha apuntat contra CiU. Carregant amb duresa contra els que asseguren que PSOE i PP són el mateix, el candidat socialista ha recordat que la federació nacionalista va ser còmplice de les polítiques del PP. En aquest sentit, ha afirmat que si el dia 19 d'octubre la UE "torna al mapa" el corredor mediterrani és perquè el 2003 el PP el va treure "amb la complicitat de CiU". En l'aspecte social ha fet referència a la supressió de l'impost de successions avisant que és "injust rebaixar impostos als rics i retallar la sanitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidata del PSC, Carme Chacón, ha donat per fet –en línia amb l'enquesta de l'ARA– que el seu partit tornarà a guanyar les eleccions a Catalunya. I tant ella com Rubalcaba han destacat la important aportació històrica del socialisme català a l'espanyol.

stats