Política 30/01/2012

Rubalcaba recorda que té "més currículum" que Chacón

El candidat a la secretaria general del PSOE reconeix que té "més passat i menys futur" que l'exministra de Defensa "per qüestions biològiques". Diu que, en cas de guanyar les primàries, parlarà amb Chacón sobre un càrrec en la direcció

Ara
1 min
Rubalcaba i Chacón s'enfrontaran, previsiblement, per liderar  el PSOE. A la foto, a la Festa de la Rosa a Gavà.

BarcelonaEl candidat a la secretaria general del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba ha dit aquest dilluns que té "més currículum" que l'altra candidata a liderar el partit, Carme Chacón.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista al programa Los desayunos de TVE, Rubalcaba ha afegit que "té més passat i menys futur" que l'extitular del ministeri de Defensa, però ha matisat que és, simplement, "per qüestions biològiques".

D'altra banda, Rubalcaba ha comentat que en cas de guanyar les primàries del PSOE parlarà amb Chacón sobre la possibilitat d'un càrrec en la nova direcció del partit.

En aquest sentit, l'exministre d'Interior ha sentenciat que tots dos "volem el mateix per al PSOE i segur que la decisió que prenguem serà pensant en el millor per al partit". "Chacón és una companya i una amiga excel·lent", ha afegit.

Rubalcaba no ha confirmat que, en cas de victòria, es presenti com a candidat a les eleccions generals d'aquí a quatre anys: "Encara queda molt". En contra, Chacón sí que ho va afirmar divendres passat.

Sobre el sopar que van fer aquest diumenge amb José Luis Rodríguez Zapatero, en què es va acomiadar de l'executiva del PSOE i al qual van assistir els dos candidats a la secretaria general del partit, Rubalcaba ha dit que va ser d'un to "cordial". Segons explica, l'excap de l'executiu estatal va fer un discurs "emotiu i molt personal".

Rubalcaba també ha dit que en aquest sopar Chacón i ell "van parlar poc" del congrés que tindrà lloc a Sevilla els dies 3, 4 i 5 de febrer.

stats