Política 27/08/2012

Rubalcaba: "El govern de Mariano Rajoy no l'encerta ni quan rectifica"

El secretari general del PSOE es pregunta "què deu haver dit Rajoy a Feijóo" per tal que el president gallec hagi avançat les eleccions gallegues a l'octubre

Ara
1 min

BarcelonaEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha tornat de les vacances assegurant que "el govern de Mariano Rajoy no l'encerta ni quan rectifica" en referència al cas dels 400 euros d'ajuda als aturats que s'han quedat sense prestació. Rubalcaba ha estat molt crític amb Rajoy i amb el seu ministre de Cultura, José Ignacio Wert, després que aquest obrís les portes a canvis legislatius per subvencionar les escoles que separin els alumnes per sexe.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder socialista també s'ha encarregat de valorar la convocatòria d'eleccions anticipades a Galícia, que ha anunciat avui el president gallec, Alberto Núñez Feijóo. "Rajoy es va reunir amb ell i m'encantaria saber què li va dir perquè Feijóo hagi avançat les eleccions", s'ha preguntat Rubalcaba, donant a entendre que hi haurà noves retallades després d'aquests comicis i que per això hi havia la necessitat d'avançar-los.

Pel que fa a la possibilitat d'un nou rescat espanyol, ha assegurat que "tot rescat és dolent, sigui tou, dur, semidesnatat o com es vulgui dir".

stats