JORNADES DEL CERCLE D'ECONOMIA
Política 01/06/2012

Rubalcaba: “Com volem demanar confiança fora si dins no la tenim en nosaltres mateixos?”

El líder del PSOE recorda que des de que governa Rajoy la primera de risc "ha pujat 200 punts bàsics"

Sara González
1 min

Sitges"Com volem demanar confiança fora si dins no la tenim en nosaltres mateixos". Amb aquesta frase ha arrencat el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, la seva intervenció a les jornades del Cercle d'Economia a Sitges. El cap de l'oposició ha assegurat que des de que Mariano Rajoy ocupa la Moncloa, "allò que estava malament ara està molt malament i allò que estava bé ha passat a estar malament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba ha subratllat que les promeses del PP han quedat "truncades" i que ha quedat demostrat que estant Rajoy al govern no tot se soluciona. A més, ha carregat contra la "política de culpabilització" a l'anterior govern que han emprat els populars. "Cal distingir entre l'herència rebuda y quan una cosa és fruit de l'acció del govern", ha dit Rubalcaba. El líder socialista ha recordat que la prima de risc ha pujat "200 punts bàsics" des de que Rajoy està al govern.

El secretari general del PSOE ha recordat que els "grans països són aquells que afronten units les dificultats" i ha instat a buscar l'entesa entre les forces polítiques de l'estat espanyol per plantar cara plegats a les dificultats.

stats