ELECCIONS 2012
Política 01/07/2011

Rubalcaba creu que el govern espanyol té "suports" i "idees" per esgotar la legislatura

El vicepresident primer ha evitat fer cap valoració sobre la seva imminent sortida de l'executiu liderat per José Luis Rodríguez Zapatero

Miquel Codolar
1 min

MadridEl vicepresident primer del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha considerat aquest migdia després de la reunió del consell de ministres que l'executiu "té suports i idees" per esgotar la legislatura. En la mateixa línia, el també ministre de l'Interior ha valorat molt positivament la manera com es va desenvolupar el debat de política general d'aquesta setmana perquè, segons ha explicat, "és la primera vegada que un govern aprova tot" el que porta a aquest debat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al seu futur, Rubalcaba ha evitat fer qualsevol declaració sobre en quin moment abandonarà l'executiu de l'Estat per centrar-se en la seva candidatura cap a la Moncloa. "No penso fer cap valoració sobre aquest assumpte", ha assegurat Rubalcaba en la seva primera resposta a preguntes dels periodistes També ha negat que hagi signat cap procés administratiu relacionat amb les eleccions generals de 2012. "No he signat cap decret que tingui a veure amb decisions polítiques, m'ho impedeix la meva ètica i la meva moral", ha ressaltat el vicepresident primer del govern espanyol.

stats