RELLEU A CIU
Política 21/07/2014

Camacho demana a Duran que deixi la presidència de la comissió d'Exteriors del Congrés

La líder del PP a Catalunya creu que la dimissió com a secretari general de CiU "és només un moviment tàctic i d'imatge" mentre segueix donant suport al 9-N

Efe
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat aquest dilluns al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que deixi la presidència de la Comissió d'Exteriors del Congrés i que els diputats democratacristians al Parlament "deixin de donar suport al referèndum independentista" en el qual treballa CDC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha considerat que la renúncia a la secretaria general de la federació de CiU per part de Josep Antoni Duran i Lleida "és només un moviment tàctic i d'imatge" d'aquest últim però "no és rellevant" perquè seguirà liderant Unió.

Segons ha recordat la líder del PP a Catalunya en una roda de premsa, Duran i Lleida "porta 35 anys en política", i "encara que ara fa un gest, segueix mantenint la direcció d'UDC, i segueix sent president del grup de CiU al Congrés". "Mentre ell presideix la Comissió d'Exteriors del Congrés el seu partit vol trencar Espanya i ha pactat la pregunta i la data de la consulta del 9 de novembre", ha assenyalat, per això l'ha instat "una vegada més a dimitir" com a president de l'esmentada comissió "per coherència".

"Que deixi la secretaria general de la federació de CiU no és rellevant, el que sí que ho seria és que, pensant en tots els catalans, els seus diputats al Parlament deixin de donar suport al referèndum independentista, això sí que seria una notícia positiva", ha apuntat Sánchez-Camacho.

Segons la seva opinió, el gest de Duran "és un moviment tàctic i d'imatge, res més, perquè que ara passi a tenir un càrrec menys dels que encara ostenta no és rellevant".

stats