EL FUTUR GOVERN ESPANYOL
Política 28/11/2011

Camacho demana a CiU que voti a favor de la investidura de Rajoy

La líder del PP de Catalunya assegurà que el futur govern espanyol complirà el compromís del fons de competitivitat amb les comunitats autònomes "en funció de la situació econòmica"

Sara González
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La líder del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, “col·laboració lleial” al futur govern de Mariano Rajoy i considera que CiU ha d'estar a “l'alçada de les circumstàncies” i votar la investidura del futur president. Sobre la possibilitat de demanar entrar al Govern, Camacho ha dit que està convençuda que en algun moment el PP “serà partit de govern” però que ara per ara no és la seva prioritat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent popular ha recordat que tot just avui es compleix un any de les eleccions al Parlament “amb un balanç que no és positiu” perquè a Catalunya “hi ha més atur, més destrucció d'ocupació, més retallades i més endeutament” mentre no hi ha cap pla per reactivar l'economia.

Camacho ha assegurat que mantenir un pla d'ajustos que no afecti la sanitat i els serveis socials, reduir el sector públic empresarial, les ambaixades i les “subvencions ideològiques” i impulsar l'economia seran les propostes que el PP posarà sobre la taula per negociar els pressupostos del 2012 amb el Govern.

El fons de competitivitat

La líder del PP de Catalunya ha insistit que Rajoy “complirà amb la llei” i els compromisos amb les comunitats autònomes i que, per tant, pagarà el fons de competitivitat, però “en funció de la situació econòmica”. Camacho ha subratllat que la prioritat del futur president espanyol és fer una reforma laboral i financera i el manteniment de l'estat del benestar.

stats