DIA DE LA HISPANITAT
Política 12/10/2012

Sánchez-Camacho critica l'absència del PSC a la concentració contra la independència

La líder popular demana a Mas el mateix respecte que per als manifestants de la Diada i veu l'acte com "una lliçó al món que aquesta és la veritable Catalunya"

Efe
2 min
Alícia Sánchez-Camacho amb altres dirigents del PP a la concentració del 12 d'octubre

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha qualificat d'èxit la manifestació convocada aquest divendres a Barcelona a favor de la unitat d'Espanya, a la qual ha assistit una àmplia representació del seu partit, i ha lamentat que entre els assistents no hi hagués membres del PSC. La líder popular ha assegurat que la concentració, convocada pel Moviment Cívic d'Espanya i Catalunya i que ha reunit diversos milers de persones, "ha estat un èxit de la Catalunya silenciosa que no havia alçat la veu, la dels sentiments compartits que se sent tan catalana com espanyola".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Sánchez-Camacho, la mobilització "és una lliçó" al president de la Generalitat, Artur Mas, de milers de persones que, segons que ha afegit, li reclamen "que no trenqui la nostra convivència". Així, ha afegit que "mentre Mas vol dividir i separar, nosaltres volem sumar, perquè d'aquesta manera aconseguirem sortir de la crisi". "Demano a Mas el mateix respecte a les persones que han acudit a aquesta concentració que a l'oferta a altres manifestacions a les quals s'ha donat suport des del govern i la televisió pública catalana", ha afirmat Sánchez-Camacho.

La líder del PP de Catalunya també ha criticat que el PSC "no hagi estat del costat dels que defensem tant Catalunya com Espanya,i ha lamentat l'absència de representants socialistes en aquesta mobilització quan, ha recordat, alguns dels seus polítics "sí que van acudir a una manifestació independentista". Segons el parer d'Alícia Sánchez-Camacho la manifestació "ha fet història a Espanya i a Catalunya", i ha subratllat que s'ha aconseguit sense suport oficial de ningú, mentre que altres mobilitzacions s'han preparat "durant mesos". "Aquesta és una lliçó al món que aquesta és la veritable Catalunya", ha subratllat.

stats