Política 13/02/2013

Sánchez-Camacho anuncia ara que portarà les escoltes de Método 3 a la policia i als tribunals

La presidenta del PP a Catalunya qualifica de "miserable" fer servir políticament la seva reunió amb l'examant de Jordi Pujol Ferrusola

Oriol March
1 min
Camacho i Navarro al Parlament / CRISTINA CALDERER

BarcelonaAlícia Sánchez-Camacho presentarà aquest dimecres una denúncia a la policia i una demanda als jutjats pel cas del presumpte espionatge d'una reunió que va mantenir l'any 2010 amb una examant de Jordi Pujol Ferrusola. Així ho ha confirmat en declaracions als periodistes des dels passadissos del Parlament. "Una demanda la faré efectiva a la policia per tal que investigui a fons els fets, i l'altra la presento als jutjats pel meu dret a l'honor i a la intimitat", ha assegurat la presidenta del PP a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder popular ha titllat de "miserable" la utilització política dels fets i no ha avançat si prendrà mesures contra el PSC, partit que presumptament hauria contractat l'empresa Método 3 per espiar la reunió. Un punt, per cert, que ha estat desmentit pels socialistes.

Sánchez-Camacho també ha assegurat que presentarà querelles contra tothom qui l'acusi d'encobrir la informació que li va facilitar l'examant de Pujol, que li va explicar que el primogènit de l'expresident de la Generalitat portava bosses amb bitllets de 500 euros a Andorra. "No puc denunciar un delicte per informació de tercers que, a més, no volen presentar denúncia", ha insistit.

stats