Política 29/01/2015

Camacho: "Ja veurem si es fan les eleccions del 27-S, Mas és bastant triler"

La líder del PP de Catalunya defensa que la corrupció no pot tapar "l'extraordinària gestió" del govern d'Espanya

Ara
1 min
El govern espanyol va delegar en Alícia Sánchez-Camacho el balanç de la reunió.

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, posa en dubte que les eleccions del 27 de setembre s'acabin celebrant. Al seu parer, l'acord entre CiU i ERC està "tocat de mort" i difícilment tindrà continuïtat. "Ja veurem si es fan les eleccions del 27-S, Mas és bastant triler", ha deixat anar en una entrevista a Ràdio 4.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent popular ha subratllat que just el dia després d'anunciar l'acord electoral, ja es va veure que no hi hauria entesa entre CiU i ERC de cara a les municipals. A tot això, se suma el "xantatge" que, segons ella, fa el conseller de la Presidència, Francesc Homs, als republicans arran de la petició de compareixença d'Artur Mas per donar explicacions pel cas Pujol. "A CiU se'ls veu el llautó, la Catalunya independent que vol CiU és la Catalunya on s'ha de tapar la presumpta corrupció", ha sentenciat. La líder dels populars ha lamentat que el president de la Generalitat hagi trigat tant a demanar de comparèixer voluntàriament per donar explicacions sobre el cas Pujol.

Camacho no s'ha estat de carregar contra "l'oligarquia de CiU, que ha demostrat que el que li van són els negocis" i que no té cap inconvenient a embolicar-se a la bandera per tapar la corrupció". La presidenta popular ha reconegut que la corrupció és una "xacra" que afecta fins i tot dirigents del seu propi partit, però ha demanat que aquesta "no pot tapar l'extraordinària gestió del govern d'Espanya". De fet, ha insistit que Mariano Rajoy serà "implacable" amb els corruptes, siguin del partit que siguin.

stats