CAP AL 20-N
Política 11/11/2011

Sánchez-Camacho: "No permetrem ni una ablació ni un burca als carrers de Girona, Catalunya i d'Espanya"

La presidenta del PP critica que l'Estat espanyol sigui un dels països on és més fàcil "entrar de forma il·legal"

Acn
2 min

GironaLa presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest divendres que el model d'immigració que defensa el PPC "no permetrà ni una ablació ni un burca als carrers de Girona, de Catalunya i d'Espanya perquè és una vulneració de la llibertat de les dones". Sánchez-Camacho ha deixat pel final del seu discurs en un acte a Girona els temes referents a la inseguretat ciutadana i les polítiques d'immigració. La líder dels populars catalans ha ressaltat que els populars són favorables a una immigració legal i ordenada amb contracte de treball i ha defensat mesures en contra de la immigració il·legal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Aquí no es pot venir a treballar de forma indigna sense complir les nostres lleis i mantenir els nostres drets i costums", ha dit la presidenta del PPC, qui ha insistit en el missatge que s'han de complir els drets i les obligacions. Ha criticat que l'Estat espanyol és un dels països en el qual és més fàcils "entrar de forma il·legal, romandre sense control i aconseguir la residència". "Això s'ha d'acabar i qui vingui ha de venir amb contracte", ha afegit.

Ha ressaltat que els populars no han variat el seu discurs en immigració, tot i que en aquesta campanya no han insistit tant en aquesta qüestió com en altres d'anteriors. I és que aquesta ha estat la primera vegada que el PPC ha parlat en campanya de la immigració, quan a les eleccions al Parlament ja en precampanya Sánchez-Camacho va presentar el contracte d'integració.

Hores abans d'aquest miting-dinar amb militants i simpatitzants del PP gironí, Sánchez-Camacho ha defensat la proposta de presó permanent revisable a través d'un enduriment del Codi Penal. La líder del PPC ha fet aquestes declaracions a Salt, on ha volgut deixar ben clar que no relacionava immigració amb inseguretat ni delinqüència.

stats