Política 19/09/2011

El PP posarà sobre la taula la prohibició dels toros en la negociació dels comptes del 2012

Camacho insisteix que per negociar els pressupostos de l'any vinent CiU ha de complir els acords econòmics i d'ocupació pactats amb els populars

Sara González
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat que assistirà a l'última corrida de toros de la Monumental el proper diumenge per donar suport a aquesta "tradició". Camacho ha insistit que el seu partit seguirà negociant moratòries per "evitar que es paguin indemnitzacions milionàries a les places de toros" mentre els catalans fan "grans sacrificis" davant les retallades en sanitat i educació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder popular ha insistit que la prioritat és seguir exigint al Govern el compliment dels acords de pressupostos i d'ocupació, una condició imprescindible per negociar amb CiU els comptes del 2012, tot i que la qüestió de les corrides de toros també serà sobre la taula.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Camacho també ha deplorat la campanya “d'insults i demagògia barata” d'Alfredo Pérez Rubalcaba i Carme Chacón a Catalunya i ha recordat que, com a ministres del govern de José Luis Rodríguez Zapatero, són part “de la pitjor herència de Catalunya”.

stats