Política 13/02/2013

El restaurant La Camarga estudia demandar 'El Mundo' per afirmar que va permetre instal·lar-hi un micròfon

Una empresa de seguretat ha registrat el local per detectar si hi ha altres micròfons

Acn
2 min

BarcelonaEls responsables del restaurant La Camarga de Barcelona es plantegen demandar el diari 'El Mundo', després que aquest dimecres el rotatiu va assegurar que els propietaris de l'establiment van permetre a l'agència de detectius Método 3 instal·lar un micròfon al ram de flors de la taula on van dinar la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RAC1, la propietària del negoci, Irene Vidal, ha assegurat que no té constància que s'haguessin gravat converses dins el seu local, i ha remarcat que una de les qualitats del seu restaurant és la discreció. "Al final seré jo, que portaré el micròfon al nas", ha ironitzat.

Una empresa de seguretat ha registrat el local per detectar si hi ha altres micròfons i n'ha fet un certificat, segons ha explicat Vidal. La propietària ha assegurat que han rebut el suport de nombrosos clients, tot i que també ha expressat el seu temor que l'establiment rebi "l'etiqueta de no s'hi pot anar perquè no és segur".

Segons Vidal, La Camarga té moltes reserves cada dia de dinars amb polítics i, "fins al darrer moment", ha assegurat, no els assignen taula per garantir la seva discreció. "Segons qui vingui, els col·loco d'una manera o d'una altra", ha dit Vidal, que ha remarcat que no li agrada que es vegin i se sàpiga "qui hi ha dinant al saló del costat".

La propietària ha negat conèixer cap detectiu de l'agència Método 3, ni tampoc cap que respongui a les inicials E.V., que, tal com apunta 'El Mundo', hauria estat l'encarregada d'enregistrar les converses a instàncies de l'exsecretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, un punt que ell mateix també ha desmentit aquest dimecres.

stats