CAP AL 20-N
Política 12/11/2011

Sánchez-Camacho assegura que el futur govern de Rajoy tindrà una gran presència catalana

La presidenta del PP català elogia en un míting a Canovelles Jorge Moragas, número dos de la llista, cap de gabinet de Rajoy i un dels noms que més sonen per ser ministre

Sara González
1 min

CanovellesLa presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui des de Canovelles que està "segura" que el futur govern presidit per Mariano Rajoy tindrà "un perfil i una gran presència catalana". De fet, s'ha esmerçat en elogiar la tasca del número dos de la llista del PP per Barcelona, Jorge Moragas, que és el cap de gabinet de Rajoy i que està a les travesses dels dirigents amb més números per ser nomenat ministre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Moragas, que ha acompanyat Camacho al míting, ha retret al candidat de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, que vagi d'un cantó a l'altre i que un dia “faci propostes sobiranistes” i altres, com avui mateix, “elogiï el pacte del Majèstic”. “Duran està inoculat pel principi actiu de la precipitació”, ha etzibat.

El número quatre de la llista del PP per Barcelona, José Luis Ayllón, ha lamentat que les fotografies del cartell electoral de la candidata socialista Carme Chacón fossin realitzades “en un avió privat”, i ha afegit que no pot anar en vol regular perquè “no passaria el control”. “Chacón porta a la butxaca unes tisores amb les quals retalla drets i ocupació”, ha criticat.

Camacho també ha respost Chacón, que aquest matí ha fet una crida a Girona, única demarcació que no compta amb un diputat del PP, a resistir davant dels populars. La presidenta del PP ha etzibat que el partit que és “anticatalanista” és el dels socialistes, que han “deixat el país a la ruïna”.

stats