POLÍTICA
Política 20/02/2012

Camacho acusa el PSC de voler parlar ara del pacte fiscal per "tapar" el protagonisme del PP

La líder popular de Catalunya carrega contra els socialistes per la seva participació a la manifestació contra la reforma laboral

Sara González
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que si el PSC té ara interès per portar al ple les conclusions de la comissió del concert econòmic és perquè “vol tapar el protagonisme del PP” a la política catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder popular ha subratllat que la prioritat ha de ser sortir de la crisi, i que ja hi ha una comissió de treball entre CiU i PSC que té per objectiu, entre altres coses, “intentar acostar posicions” en la qüestió del pacte fiscal.

Camacho també ha carregat contra els socialistes per haver participat ahir en la manifestació contra la reforma laboral. “Em produeix vergonya aliena veure com dirigents com la mateixa Chacón es manifesten, sent responsables de la pitjor herència que ha rebut el país”, ha dit la líder popular, que ha conclòs que aquesta és una prova que els socialistes “no troben el seu horitzó i van fent tombs”.

stats