LA GOVERNABILITAT DE CATALUNYA
Política 14/01/2012

El PP no presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat

Així ho ha explicat la presidenta dels populars catalans, Alicia Sánchez-Camacho, en la intervenció posterior a la reunió del comitè executiu del PP

Sara González
1 min
Alícia Sánchez-Camacho amb Jorge Fernández Díaz

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que el seu partit no presentarà una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat per al 2012. Ha estat en la intervenció posterior a la reunió del comitè executiu dels populars catalans celebrada aquest dissabte al matí. Sánchez-Camacho, tal com ja ha anat reiterant aquesta setmana, ha insistit que el seu partit està obert a retirar l'esmena a la totalitat a la llei d'acompanyament dels pressupostos sempre que el Govern moduli les seves propostes de taxa turística i tiquet moderador en la sanitat pública.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Artur Mas té en el PP el seu millor aliat", ha assegurat la líder popular catalana. En la línia del que ja va explicar aquest dijous, Sánchez-Camacho ha reiterat que els populars catalans són els interlocutors adequats per tal que arribin a Catalunya els 759 milions corresponents a la disposició addicional tercera i que l'Estat deu a Catalunya. Això sí: ha circumscrit el pagament d'aquesta suma a la millora en la situació econòmica.

Sánchez-Camacho ha dedicat part del discurs a destacar el "poder" que ha assolit el PP català en l'estructura del govern espanyol.

stats