Política 02/04/2011

Álvarez: "Ha estat una decisió generosa pel país i pel partit"

El secretari general de la UGT diu que l'anunci de Zapatero "s'esperava des de desembre". Ha destacat que és positiu que "es desvetllin algunes incerteses" de cara a les eleccions generals

Redacció
1 min

BarcelonaEl secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha dit que l'anunci de la renúncia de Zapatero "s'esperava des de desembre" i ha assegurat que és una decisió "generosa pel país i pel partit". Em declaracions a Cataluna Informació, Álvarez hadit que caldrà deixar passar una mica més temps per fer una valoració global de l'obra de govern de Zapatero però ha reconegut que "des del punt de vista de la situació general del país està bé que es desvetllin algunes incerteses perquè la gent pugui saber quines seran les seves opcions per a les eleccions d'acord amb les seves necessitats i ideologia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les possibles conseqüències d'aquesta renúncia, el secretari general d'UGT ha dit que no creu que hi hagi repercussions econòmiques. "Crec que continuarem en la mateixa línia, malauradament".

stats