Política 08/06/2012

Botella: "El credo del PP és Grècia, Roma, el cristianisme i Europa"

L'alcaldessa de Madrid ha protagonitzat un debat on ha comès greus errors, com assegurar que IU governa en coalició a Astúries en lloc d'Andalusia o afirmar que un tripartit està format per dos partits

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El debut de l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, al ple de debat de l'estat de la ciutat no podria haver sigut més accidentat. Visiblement nerviosa, l'esposa de l'expresident espanyol José María Aznar ha comès greus errors, com assegurar que IU governa en coalició a Astúries en lloc d'Andalusia, afirmar que un tripartit el formen dos partits i posar Grècia com a exemple per al PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Vostè ara governa en coalició amb Astúries”, li ha dit al portaveu d'IU a l'Ajuntament de Madrid, Ángel Pérez. Els mateixos regidors l'han alertat que és a Andalusia on IU governa en coalició amb els socialistes. “A mi, la veritat, m'agradaria molt que el govern tripartit... Els dos partits a Andalusia, tinguessin èxit”, ha afirmat a continuació.

Una altra de les perles del debat, en què els nervis i el titubeig de Botella han anat 'in crescendo', ha sigut afirmar que “el credo del PP és Grècia, Roma, el cristianisme i Europa”. Tampoc ha sigut capaç d'explicar amb claredat el sistema tributari de l'estat espanyol.

stats