DEBAT AL PP
Política 15/12/2014

Ana Botella avisa: "El PP no pot cridar a la unitat d'Espanya si el partit està dividit"

L'alcaldessa de Madrid insta a mantenir un partit que no doni la sensació d'estar fragmentat "per no deixar escletxa a aventures absurdes"

Efe
2 min

AlcobendasL'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ha advertit aquest dilluns, davant el president del govern espanyol i del seu partit, Mariano Rajoy, que el PP no pot cridar a la unitat d'Espanya a la vegada "donar la imatge o la sensació" que al partit estan "dividits".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el seu últim discurs com a alcaldessa de Madrid en el sopar de Nadal del PP de Madrid, Botella ha assenyalat que "quan el fantasma de la divisió aguaita" en tots els nivells de la societat és quan cal "estar més units que mai, per no deixar escletxa a aventures absurdes".

En aquest sentit, Botella ha recordat que la unitat del partit és un "actiu imprescindible", de manera que "posar-lo en dubte és atacar la seva història i comporta molts riscos". "El que està en joc és la convivència i el progrés d'una nació. Això és infinitament més important que tots nosaltres, i per això hem de defensar-lo", ha subratllat Botella.

La unitat i la solidaritat d'Espanya, la defensa de la dignitat de l'ésser humà i de la vida, el compliment íntegre de les condemnes dels terroristes són alguns dels valors que ha citat Ana Botella com a marca del seu partit i que ha de seguir defensant en el futur. En el seu discurs, l'alcaldessa ha recordat que fa més de 35 anys que va acudir a aquesta cita per primera vegada i que, "avui com llavors", els militants han d'identificar el PP amb uns valors i accions que generin seguretat i confiança.

Davant d'aquests principis, l'alcaldessa ha rebutjat les "propostes populistes que arrasen un país amb promeses boges que no solucionen els seus problemes", en referència a Podem. "Patim una erosió important", ha reconegut Botella, que ha atribuït aquesta circumstància al fet que en el PP no s'aparten de les dificultats quan arriben i al fet que han gestionat en el pitjor moment econòmic de la història d'Espanya i que no han "sortit corrent aclaparats perquè hi havia problemes".

El PP de Madrid celebra el seu sopar de Nadal a Alcobendas, on s'han reunit uns 1.000 convidats, afiliats i simpatitzants al pavelló Antela Parada en un acte presidit pel cap del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Al costat de Rajoy compartien taula el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González; la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre; la delegada del govern espanyol a la comunitat, Cristina Cifuentes; el vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano; el president de l'Assemblea de Madrid, José Ignacio Echeverría; i l'alcalde d'Alcobendas, Ignacio García de Vinuesa.

stats