RESCAT CATALÀ
Política 04/09/2012

Mas-Colell compareixerà a petició pròpia al Parlament per informar sobre la petició de rescat

El conseller ha registrat aquest dimarts la petició per donar explicacions en comissió, mentre que calen els vots del PSC per forçar que Mas també hi comparegui

Acn
1 min
NOU CURS, MÉS AUSTERITAT
 El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, tem que "tot apunta" que hi haurà més retallades el 2013, ja que les exigències de dèficit seran superiors. El titular d'Economia va criticar ahir a Els matins de TV3 que Brussel·les permeti renegociar el dèficit a Madrid però que el govern espanyol no permeti fer-ho a les autonomies.

BarcelonaEl conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, compareixerà a petició pròpia al Parlament per informar sobre la petició del Govern d'accedir al fons de liquiditat. Segons ha pogut saber l'ACN, el departament d'Economia ha registrat aquest dimarts a la tarda la petició per donar explicacions en seu parlamentària, en aquest cas a través de la Comissió d'Economia. Un cop el Govern va confirmar que demanaria 5.023 MEUR, l'oposició en ple va demanar que o bé el conseller o el mateix president de la Generalitat, Artur Mas, compareguessin al Parlament. ERC va ser l'únic grup que va acabar formalitzant la petició de Mas-Colell, però el conseller ha decidit comparèixer a petició pròpia. La data de la compareixença dependrà de l'agenda del conseller, que es posarà en contacte amb el president de la Comissió d'Economia, Antoni Fernàndez Teixidó.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la compareixença de Mas, serà la junta de portaveus del dia 18 de setembre la que decideixi si es materialitza o no, tenint en compte que l'han reclamada el PP de Catalunya, ICV-EUiA i ERC. Per tant, és necessari que s'hi sumin o bé el PSC o bé CiU per forçar que Mas comparegui.

stats