CONGRÉS DEL PSC
Política 12/09/2011

Àngel Ros anuncia que presenta candidatura per ser el primer secretari del PSC

L'alcalde de Lleida ho ha anunciat en una entrevista al nou programa de Josep Cuní, a 8TV

Redacció
1 min
Bustos, amb Ros i Montilla

BarcelonaL'alcalde de Lleida, Àngel Ros, presentarà candidatura al congrés del PSC per ser el primer secretari del partit en substitució de José Montilla. Ho ha anunciat aquest dilluns al vespre en una entrevista al nou programa de Josep Cuní, a la cadena 8TV. "M'ofereixo i vull encapçalar el partit. Em presento de candidat", ha anunciat Ros, que ha assegurat que aspira a ser un "candidat que sumi" i no el candidat de cap corrent concret.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ros, que va arribar a un pacte amb l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, per renunciar al grup propi al Congrés, és el segon dirigent socialista que fa oficial la seva candidatura a la primera secretaria del PSC, després de Joan Ignasi Elena, candidat dels catalanistes de Nou Cicle. Només manca per moure fitxa l'actual viceprimer secretari, Miquel Iceta, per ara el més ben posicionat per prendre el relleu a José Montilla.

Ros ha tancat files avui amb la candidata del PSC a les eleccions espanyoles, Carme Chacón. "Fins al 20-N la líder del PSC és Carme Chacón", ha afirmat. També ha assegurat que Rubalcaba és "clarament" també el seu candidat.

stats