Política 16/10/2016

Àngel Ros admet que hi ha "tensió" entre el PSC i el PSOE

El president dels socialistes catalans acusa Susana Díaz d'abanderar l'abstenció a la investidura de Rajoy i li recorda que "no és la secretària general" del partit

Efe
1 min
L'alcalde Àngel Ros en una imatge d'arxiu /ACN

BarcelonaEl president del PSC i alcalde de Lleida, Àngel Ros, admet que hi ha "tensió" entre el PSC i el PSOE, sobretot després d'unes primàries a Nicaragua en què tant el guanyador, Miquel Iceta, com la seva rival, Núria Parlon, han "reforçat" el seu 'no' a Mariano Rajoy. "Hi ha una situació de tensió que hem de ser capaços de superar", ha dit aquest diumenge en declaracions a RAC1.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El paper que està representant Susana Díaz és molt diferent al que estem representant els socialistes catalans, que estem molt units al voltant d'una posició que les primàries han reforçat", ha continuat Ros, que ha recordat a la presidenta andalusa que ella "no és la secretària general del PSOE". "Haurà de defensar la seva posició en els òrgans del partit [...] Nosaltres creiem que cal donar la veu a la militància i actuarem en conseqüència", ha afegit.

L'alcalde de Lleida ha assenyalat que "el PSC és l'últim espai catalanista d'aquest país", i ha destacat que per als socialistes catalans "és impossible investir un president que no ha aportat solucions a la relació entre Catalunya i la resta d'Espanya".

stats