Política 04/03/2015

Àngel Ros: "No em preocupa que em vulguin destruir a mi, sinó el mal que es fa a Lleida"

L'alcalde lleidatà atribueix l'escorcoll a l'Ajuntament a l'"estricta ambició personal de ser número dos" de Marta Camps

Sara González
1 min
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, aquest dilluns, atenent als mitjans de comunicació / ACN

Barcelona"No em preocupa que em vulgui destruir a mi, sinó el mal que està fent a la Paeria i a la ciutat de Lleida per una estricta ambició personal de ser la número dos". Així ha reaccionat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, en declaracions a l'ARA, després de conèixer que Anticorrupció i l'Oficina Antifrau s'han personat al consistori lleidatà per sol·licitar informació arran de la denúncia presentada per l'ex número dos del govern municipal, Marta Camps.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ros, que era a Madrid quan ha començat l'escorcoll a l'Ajuntament, assegura que té la "seguretat que tot està bé des del punt de vista jurídic i econòmic", per més que Camps hagi denunciat pràctiques "gairebé mafioses" amb, per exemple, dietes que segons ella eren "desorbitades" i "injustificades". Ros insisteix que tot forma part de l'"interès personal" de qui durant 11 anys va ser la seva mà dreta i, per tant, "corresponsable dels èxits municipals".

L'alcalde de Lleida espera no resultar imputat en aquesta operació, malgrat que assegura que no té "cap por" que així sigui, perquè tots els expedients que estan sent sol·licitats a la secretaria general, d'intervenció i d'urbanisme de l'Ajuntament han tingut l'aval dels serveis jurídics municipals.

Amb tot, Ros sí que està preocupat per l'impacte que la situació pugui tenir sobre les eleccions municipals del 24 de maig. "Espero tenir temps suficient per poder provar que tot s'ha fet bé", afirma.

stats