NOU FULL DE RUTA
Política 26/11/2014

Simó: "Hem d'intentar millorar la fórmula del president"

La dirigent d'ERC insta a buscar vies per no "deixar escapar ni un sol vot que aspiri a la justícia social i la regeneració democràtica"

Ara
1 min
Anna Simó, en roda de premsa a la seu d'ERC / ACN

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } La portaveu d'ERC, Anna Simó, ha celebrat aquest dimecres a 'El món a RAC1' que Artur Mas hagi donat a conèixer finalment el seu full de ruta cap a la independència i, en aquest sentit, comparteix la idea que "el procés es de la gent". En tot cas, ha demanat debatre tranquil·lament a partir d'ara "quina és la fórmula guanyadora que doni una majoria àmplia i sòlida" a l'independentisme, si la llista única proposada pel president català o una aliança programàtica amb llistes amb un paraigües comú en el nom, com va posar sobre la taula el líder dels republicans, Oriol Junqueras. "Hem d'intentar millorar la fórmula del president", ha insistit Simó, per tal que "la majoria sigui realment àmplia i sòlida". "No podem deixar escapar ni un sol vot que aspiri a la justícia social i la regeneració democràtica", ha afegit, i per això vol poder conjugar les "propostes de l'independentisme plural com plural és el país", ja que s'han "d'adreçar també a la gent que encara té dubtes raonables".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Posteriorment, la mateixa Simó ha parlat a 'El matí de Catalunya Ràdio', on ha demanat també estudiar bé les fórmules per "maximitzar una majoria independentista que es llegeixi clarament arreu del món". "Hem de parlar de justícia social, de regeneració democràtica, de república catalana...", ha apuntat.

stats