Política 12/03/2012

Antifrau investiga si excàrrecs de Medi Ambient que treballen per a Agbar infringeixen la llei

Segons publica 'El Mundo', entre els càrrecs polítics investigats hi ha l'exconseller Francesc Baltasar, Eduard Pallejà i Elisenda Rius

Acn
1 min

BarcelonaL'Oficina Antifrau ha iniciat una investigació que té per objecte determinar si exalts càrrecs del departament de Medi Ambient de la Generalitat ara vinculats a l'empresa Agbar, entre els quals hi ha Francesc Baltasar, infringeixen la llei d'incompatibilitats. Així, ho revela 'El Mundo' en l'edició d'aquest dilluns i ho han confirmat fonts de la mateixa oficina. Segons aquestes informacions, Baltasar assessora Agbar a través d'una consultora externa, com també ho fa Eduard Pallejà, exsecretari general del departament en temps de l'exconseller. A més, Elisenda Rius, exdirectora de Serveis a Medi Ambient, és directora de Recursos Humans de la companyia des del juliol del 2011.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No és la primera vegada que 'El Mundo' informa sobre aquestes presumptes incompatibilitats portades a terme, segons el rotatiu, per excàrrecs de Medi Ambient que van nomenats per ICV-EUiA.

stats