Política 25/10/2011

Antoni Castellà obre la porta a liderar Unió quan Duran es retiri

"Estic a disposició del partit per a qualsevol eventualitat de futur", ha assegurat el també secretari d'Universitats del Govern

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari d'Universitats de la Generalitat, el democristià Antoni Castellà, no ha tancat avui la porta a la possibilitat de postular-se per liderar Unió el dia en què Josep Antoni Duran i Lleida deixi el timó del partit. En declaracions a COM Ràdio, Castellà ha dit que "qualsevol dels dirigents en l'àmbit del partit que cregui en el partit, en la gent que el conforma i en l'ideari que defensem ha d'estar disposat a liderar l'organització".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Castellà, membre de la direcció d'Unió enquadrat en l'ala sobiranista, ha assegurat que està "a disposició del partit" per a qualsevol eventualitat de futur: "Un n'ha de tenir les ganes. Si digués 'no', llavors què estic fent en aquest partit?", ha plantejat. No obstant això, ha remarcat que "en aquest moment" Unió no està "en absolut en un moment de transició", ja que Duran segueix exercint el seu lideratge.

"Duran és el nostre cap de llista en aquestes eleccions. El suport del partit és molt unànime. En aquests moments tenim cap de cartell i tenim equip", ha subratllat.

stats