Política 22/05/2012

Basagoiti: “A mi tampoc m'agrada quan anem al futbol a Madrid i criden contra els bascos”

El líder dels populars bascos replica a Aguirre que, segons la seva lògica, també s'hauria d'haver suspès la final de Bucarest en la qual va guanyar l'Athlètic de Madrid

Ara
1 min
BASAGOITI I EL SEU EQUIP VOLEN RENOVAR EL PP A EUSKADI Després d'haver trencat el govern basc perquè Patxi López va portar al Constitucional les retallades del govern de Mariano Rajoy, Basagoiti vol renovar a fons el PP basc i convertir-se en força majoritària de l'espanyolisme per intentar fer el sorpasso a les eleccions locals i forals del 2015.

BarcelonaLes declaracions de la presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, sobre la Copa del Rei han aixecat crítiques fins i tot dins del seu propi partit. El president del PP basc, Antonio Basagoiti, ha replicat: "A mi tampoc m'agrada quan anem al futbol a Madrid i criden contra els bascos".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular ha argumentat, en declaracions a Los Desayunos de TVELos Desayunos, que si s'apliqués la lògica d'Aguirre, que ha demanat suspendre la final per evitar protestes nacionalistes, també s'hauria d'haver suspès la final de Bucarest en la qual l'Athlètic de Madrid va guanyar la lliga d'Europa perquè hi havia "banderes preconstitucionals".

stats