Política 28/04/2015

Ara Reus demana la dimissió de l'alcalde i un govern de concentració fins a les municipals

La CUP demana al batlle que reflexioni després de la detenció de la primera tinent d'alcalde

Acn
2 min

ReusEl grup municipal d'Ara Reus ha anunciat que demanarà la convocatòria d'una junta de portaveus extraordinària per demanar a l'alcalde, Carles Pellicer, que dimiteixi i es constitueixi un govern de concentració fins a les eleccions municipals del 24 de maig. Segons ha assegurat l'advocat d'Ara Reus, Josep Maria Pujol, la ciutat "necessita un govern que dirigeixi bé la ciutat". Per part seva, el portaveu de la CUP al consistori reusenc, David Vidal, també ha demanat a Pellicer que "reflexioni" després d'aquesta nova operació judicial i policial pel cas Innova, on, entre altres, s'ha detingut la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus i presidenta del grup Salut, Teresa Gomis.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La petició de la dimissió de Pellicer es farà en el marc d'una junta de portaveus que el regidor d'Ara Reus, Jordi Cervera, demanarà aquest mateix dimarts. L'advocat de la formació, Josep Maria Pujol, creu que és necessari un govern de concentració fins a les eleccions municipals després de la nova esquitxada del cas Innova amb la detenció de la primera tinent d'alcalde i diferents exdirectius de Sagessa.

El portaveu i regidor de la CUP a l'Ajuntament de Reus, David Vidal, confia que l'alcalde els convoqui per donar més detalls de l'operació, i s'ha refermat en el posicionament de la formació quan va denunciar els primers indicis de l'entramat d'Innova l'any 2011 a la Fiscalia. "Demanem a l'alcalde que reflexioni, li fem aquesta petició des del 2011, li vam demanar que era necessària una auditoria de gestió. Hauria de dir per què no ha donat la cara i perquè no va decidir reclamar la tutela del tribunal de comptes", ha manifestat Vidal. El regidor de la CUP creu que les investigacions entorn el grup Salut i Sagessa serien per expedients de contractació que s'haurien fet de manera irregular i incomplint la llei de contractació de les empreses públiques.

stats