ASSEMBLEA D'ICV
Política 21/04/2013

Arcadi Oliveres, a l'Assemblea d'ICV: "Vosaltres i nosaltres som el mateix"

L'impulsor de Procés Constituent ofereix als ecosocialistes explorar la constitució d'una candidatura conjunta i més àmplia per a les properes eleccions al Parlament

Roger Tugas
1 min
PROJECTE DE PAÍS 
 Arcadi Oliveres i Teresa Forcades van explicar ahir en una entrevista a l'ARA les característiques del procés constituent.

ViladecansArcadi Oliveres, impulsor del Procés Constituent junt amb Teresa Forcades, ha assistit aquest diumenge a la cloenda de l'assemblea d'ICV i s'ha dirigit als delegats ecosocialistes afirmant que comparteix amb ells "totes les preocupacions i visions". Oliveres, que ha pujat al faristol quan se li ha donat la benvinguda al conclave tot i que no era el seu torn, ha afirmat que "ha arribat el moment de reaccionar tots junts". "Vosaltres i nosaltres som el mateix", ha sintetitzat just després d'"oferir la col·laboració de la petita plataforma" que ha creat amb Forcades per "veure si es pot constituir una gran plataforma de cara a les properes eleccions al Parlament", tal com ha aprovat estudiar ICV en la seva assemblea. "No hem de perdre la por, la raó és nostra", ha afirmat Oliveres en el breu parlament que ha fet.

stats