Política 10/01/2012

Una suposada campanya per fer Arnaldo Otegi premi Nobel de la pau indigna les víctimes

Segons explica avui 'El Mundo', el CNI ha alertat el govern espanyol d'aquesta suposada candidatura del líder de l'esquerra abertzale, que es converteix en 'trending topic' a Twitter

Ara
1 min

BarcelonaUna suposada campanya per convertir Arnaldo Otegi, líder de l'esquerra abertzale, en premi Nobel de la pau ha indignat avui les víctimes. Aquesta campanya, de la qual el CNI hauria alertat el govern espanyol –segons publica avui El Mundo en la seva edició paper–, ha encès els ànims de les víctimes d'ETA i ha convertit Otegi en trending topic a Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si el proposen com a premi Nobel de la pau, anirem a Suècia [tot i que el Nobel de la pau es lliura a Noruega] amb fotografies dels 829 assassinats per l'organització terrorista", ha assegurat la presidenta de l'Associació de les Víctimes del Terrorisme (AVT), Ángeles Pedraza.

La suposada campanya ha fet que Otegi s'hagi convertit en trending topic a Twitter. Un compte que porta el seu nom i que gestionen persones del seu entorn s'ha fet ressò –en anglès, amb voluntat d'internacionalitzar l'assumpte– de les informacions aparegudes al voltant de la seva suposada candidatura.

Otegi segueix reclòs en una presó de Logronyo, on compleix una condemna de 10 anys pel cas Bateragune.

stats