Política 21/06/2015

Inés Arrimadas: "El 27-S tenim una oportunitat magnífica per formar un govern sensat per no trencar Catalunya"

La diputada anuncia que opta a les primàries per ser candidata a la Generalitat

Sara González
2 min

BarcelonaLa dirigent de Ciutadans Inés Arrimadas fa un pas endavant per ser candidata a la presidència de la Generalitat a les eleccions del 27-S. Tal com estava previst, la diputada ha anunciat aquest diumenge que opta a les primàries al partit i que ho fa amb la voluntat de formar un govern amb "amb les mans netes" que prioritzi la recuperació econòmica, la cohesió i la regeneració a les institucions. "El 27-S tenim una oportunitat magnífica per formar un govern sensat per no trencar Catalunya", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas ha assegurat que és "plenament conscient" de la importància que tenen aquests comicis no només per al seu partit, que està en plena expansió, sinó també per a Catalunya. És per això que creu que en aquests moments cal "assumir reptes i fer passes endavant". Ha insistit que la seva decisió és personal i que, sense considerar-se la candidata d'Albert Rivera, té el suport de bona part del partit. Considera, a més, que està disposada a assumir aquest repte i ha reivindicat que, a banda de la seva preparació abans de dedicar-se a la política, fa quatre anys que és a Ciutadans i tres que és diputada al Parlament.

Sobre l'oferta que va fer ahir a les entitats sobiranistes el president de la Generalitat, Artur Mas, perquè es posin al capdavant de la seva llista, Arrimadas ha considerat que són els "darrers capítols d'un govern perdut, cansat i trencat" que té un projecte que "ja no sedueix la majoria" la de ciutadans. Ella, per la seva banda, ha reivindicat que Ciutadans concorrerà en solitari a les eleccions amb la voluntat de guanyar i ser alternativa de govern i de deixar de banda "l'enfrontament entre ciutadans". Un cop passades les eleccions, Arrimadas ha afirmat que Ciutadans estarà disposat a "encapçalar un govern constitucionalista" sumant amb la resta de partits que "respecten les regles del joc i que no estan disposats a trencar Catalunya".

stats