Política 26/03/2017

Villegas respon a Puigdemont que és el seu govern "qui dona cops i menyscaba" la democràcia

Respon a Puigdemont que són els independentistes els que es volen "saltar la llei"

Acn / Efe
2 min
José Manuel Villegas, vicesecretari general de C's

BarcelonaEl secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha advertit aquest diumenge al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que és el seu Govern "qui dona cops i menyscaba" la democràcia en aprovar lleis des de "la nocturnitat i la traïdoria".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Villegas s'ha manifestat així després que Puigdemont advertís ahir que si el procés sobiranista català no culmina amb la independència "l'estat espanyol està disposat a tot", fins i tot a l'"amenaça" i la "venjança" en qüestions com la llengua o el "model de convivència".

"Són ells els que se salten la llei i l'estat de dret", ha insistit el secretari general de Ciutadans durant una roda de premsa a la seu del partit a Madrid.

Ha afegit que els catalans "no tenen por de la Constitució, sinó dels polítics que es creuen que hi estan pel damunt".

Arrimadas carrega contra Convergència

La líder de Ciutadans (C's) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dissabte que "els ideòlegs de l''Espanya ens roba' avui seuen a la banqueta per robar als catalans". Arrimadas, que ha anunciat un decàleg de mesures per lluitar contra la corrupció en un acte al Museu d'Història de Barcelona, ha assegurat que per fer front a aquesta xacra "només fa falta voluntat política, i Ciutadans en té de sobres", cosa que, segons ella, no tenen ni el PP, ni el PSOE, ni Convergència.

En al·lusió als convergents, la líder de Ciutadans ha dit que "han volgut utilitzar el nom de Catalunya i l'estelada per tapar tots els casos de corrupció".

Arrimadas ha recordat que el seu partit ha passat de "tres diputats a liderar l'oposició" i s'ha proposat que el pas següent que han de fer a "Catalunya és governar". En aquest sentit, la líder de Ciutadans s'ha postulat com "l'alternativa" perquè Catalunya "torni a tenir un govern net i sense motxilles que no busqui la divisió", sinó que faci que els catalans "liderin les reformes de tot Espanya" per poder recuperar un "projecte de futur".

stats